Cadeaubon als Kerstgeschenk

Kerst keuze cadeaubon

Keuze uit unieke online cadeaubonnen
GRATIS verzending met je persoonlijke boodschap
Ideaal last-minute cadeau binnen 3 minuten!

kerst cadeaukaart
Kies uit bijzondere cadeaubonnen
Voor elk speciaal geefmoment
Gratis cadeaukaart thuisbezorgd
Gratis jouw persoonlijke tekst
In feestelijke geschenkverpakking
Direct printen, email of per post
Digitale cadeaubon

Als digitale kadobon versturen op de gewenste datum naar de ontvanger met je persoonlijke boodschap.

Printer
Cadeaubon printen

Ideaal last minute cadeau. Bestel per e-mail en cadeaubon printen met GRATIS printbare envelop.

kerstbon feestdagen
Gratis thuisbezorgd

Als keuze cadeaukaart in een luxe giftbox (€1,95) Bestel vóór 15.00 is dezelfde werkdag verzonden.

Een cadeaubon als Kerstgeschenk een persoonlijk Kerstcadeau

Een cadeaubon als Kerstgeschenk is uniek, want hiermee kiest iedereen zelf online een favoriet Kerstcadeau! De Kerstbon geef je aan familie of vrienden, maar ook aan collega’s. Zo is de Kerst cadeaubon een ideaal Kerstpakket waarmee je alle collega’s blij maakt! Tenslotte heeft iedereen zijn of haar eigen wensen en voorkeuren voor een Kerstgeschenk. Hoe werkt de Kerst cadeaubon? En kan een kerst cadeaubon maken?

Met een Kerstbon maak je zelf online een keuze uit bijzondere cadeaubonnen. Bijvoorbeeld de duurzame cadeaubon met heel veel duurzame en gezonde Kerstcadeaus. Daarnaast kun je de Kerst cadeaubon ook doneren aan een goed doel naar eigen keuze. Kortom, met een Kerst cadeaubon kies jij zelf het gewenste Kerstcadeau.

Op zoek naar een duurzaam Kerstcadeau

Wist je dat een cadeaubon als Kerstgeschenk ook een duurzaam Kerstcadeau is? Zo voorkom je verspilling doordat het Kerstcadeau persoonlijk uitgekozen is en dus echt gewenst is. Tenslotte wordt er ieder jaar weer onnodig verspild aan Kerstcadeaus en Kerstpakketten. Daarnaast draag je met de Kerst cadeaubon bij aan een betere wereld door te kiezen voor de duurzame cadeaubon.

Met alleen maar verantwoorde cadeaus, zoals Fairtrade servies en duurzame woonaccessoires. Daarnaast is er natuurlijke huidverzorging voor hem en voor haar. Bovendien zijn er de handgemaakte sieraden en plasticvrije producten voor eten en drinken. Tenslotte steun je ook automatisch de Plastic Soup Foundation, voor een plasticvrije wereld

Kerst cadeaubon verzilveren

Je cadeaubon als Kerstgeschenk is een keuze kadobon. Het geeft je de keuze uit ons assortiment van unieke cadeabonnen voor de leukste kerstcadeaus. Zo kun je kiezen voor de Nationale Groene Kadobon, de Nationale Goededoelenbon, de Magazinebon, de parfumbon, de Nationale Dierenbon of kies voor de miljoenen cadeaus van de grootste webwinkel van Nederland. Bekijk ons volledige assortiment van cadeaukaarten.

happy woman600
Kies uit 1 miljoen cadeaus!

Nog steeds niet kunnen kiezen? Wissel je cadeaubon als Kerstgeschenk om voor een cadeaukaart van de meest bekende webwinkel.

Thuisbezorgd digitale cadeaubon

De cadeaubon thuisbezorgd? Dat doen wij geheel gratis! Maak het nog feestelijker met een duurzame Kerstverpakking. Tenslotte kun je ook een gratis persoonlijke Kerstboodschap laten toevoegen. Kortom, verras met een sfeervol en persoonlijk Kerstcadeau!

Een cadeaubon als Kerstgeschenk kunnen wij ook gratis als digitale cadeaubon versturen. Wij zorgen ervoor dat de cadeaubon op de gewenste datum per email zal worden verstuurd. Ook bij de online cadeaubon kun je een gratis persoonlijke tekst laten toevoegen.

Wil je de Kerst cadeaubon gelijk en persoonlijk kunnen geven? Dan kun je de cadeaubon printen met de gratis printbare envelop. Zo kun je de cadeaubon gemakkelijk zelf thuis uitprinten. Ook ideaal als last-minute Kerstcadeau!

Hoe werkt kerst keuze cadeaukaart?

Je collega’s kiezen zelf uit een assortiment van unieke cadeaubonnen. Er is keuze uit:  de Nationale Groene Kadobon waarmee ze kunnen kiezen uit 4.250+ duurzame producten. De Nationale Goededoelenbon waarmee je één van de 100+ goede doelen kunt steunen of kies ze kunnen kiezen voor de miljoenen cadeaus van Bol.com met de Bol.com.cadeaubon. Verder kun je nog kiezen voor de Magazinebon, De Nationale Dierenbon en de Parfumbon.

Winkelwagen
Scroll naar boven