Cadeaubon verpakkingen

Kies hieronder je cadeaubon verpakking voor je Kadobon Online. Je kunt kiezen voor een verrassing voor jou (algemeen), de gefeliciteerd envelop, de bedankt envelop, de Happy New Year envelop of de Kerst verpakking. De kosten bedragen €1,95 per stuk. Er zijn géén verzendkosten.

cadeaubon
Gefeliciteerd envelop
cadeaubon bedankt
Bedankt envelop
verrassing voor jou envelop
Verrassing voor jou envelop
groene kadobon
Groene cadeaubon
kerst cadeaukaart
Kerst Envelop
nieuwjaarscadeau
Happy New Year envelop
goede doelen cadeaukaart
Goededoelenbon
sinterklaas cadeau
Sinterklaas envelop
huwelijk cadeaubon
Luxe giftbox box huwelijk goud
cadeaubon huwelijk
Luxe giftbox huwelijk zilver
Felicitatie geboorte zoon
Luxe giftbox geboorte jongen
Felicitatie geboorte dochter
Luxe giftbox geboorte meisje

Cadeau verpakkingen: Een felicitatie?

Als je iets te vieren hebt bijvoorbeeld een verjaardag, hij of zij is geslaagd voor het rijexamen of is geslaagd voor een examen. Of wellicht een huwelijk of een ander jubileum. Hoe leuk is het dan om te kiezen voor een vrolijke verpakking. De luxe envelop Gefeliciteerd is hiervoor bij uitstek geschikt. 

Luxe cadeaubon verpakkingen

Liever een feestelijke verpakking passend bij jouw geefmoment? Dan kies je uit de Gefeliciteerd envelop, de Bedankt envelop of de Zomaar envelop. De gewenste cadeaukaart wordt dan verpakt in de door jouw gewenste luxe envelop. Daarnaast hebben we speciaal voor Kerst en Nieuwjaar een luxe Kerstverpakking. Alle verpakkingen zijn slechts €1,95 per stuk. Bovendien zijn de verzendkosten GRATIS. Bestel je als bedrijf grotere aantallen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor de cadeaubon verpakkingen.

TIP: maak de cadeaukaart extra persoonlijk met je GRATIS persoonlijke tekst voor de ontvanger!

Ook mogelijk: verzending direct naar de ontvanger per post of email!

Het is ook mogelijk om de cadeaubonnen rechtstreeks te verzenden naar de ontvanger(s). Dit kan per post of per e-mail. Als je kiest deze per post te versturen dan kunnen we de bovenstaande luxe enveloppen verzenden in een gerecyclede (kerst)verzendenvelop.

Indien je kiest om via email te versturen dan kunnen wij de email personaliseren van tekst en bijvoorbeeld een logo met een link naar de website.

100% recyclebaar

De cadeaubonnen worden geleverd als mooie duurzame cadeaukaart. Onze cadeaukaarten zijn geheel PVC vrij. Ze zijn vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen en 100% recyclebaar. Beter voor het milieu dus.

FSC certificering

Daarnaast worden de duurzame cadeaukaarten (tegen meerprijs) verpakt in cadeaubon verpakkingen met FSC certificering. Het FSC keurmerk hanteert stricte eisen voor papiergebruik afkomstig van verantwoord bosbeheer.

Winkelwagen
Scroll naar boven