Cadeaus voor papa 5 tips

Wat is het perfecte cadeau voor papa? Of hij nu houdt van parfums of van tijdschriften. Of liever gaat sporten of in de tuin aan het werk is.  Met een keuze cadeaukaart kiest hij zelf zijn favoriete Vaderdag cadeau. Wij geven 5 tips voor de leukste cadeaus voor papa!

Persoonlijk Vaderdagcadeau

De keuze cadeaukaart is een persoonlijk Vaderdagcadeau. Papa kiest namelijk zelf online zijn favoriete Vaderdagcadeau. Vergeet niet om een gratis persoonlijke tekst toe te voegen op de cadeaukaart. Voor elke papa is er het leukste Vaderdag cadeau.

Voor papa’s die van dieren houden. Voor papa’s die graag fit willen blijven. Voor papa’s die van luxe geuren houden. Voor papa’s die graag tijdschriften lezen. Voor papa’s die graag in de tuin bezig zijn. In dit blog lees je onze tips voor cadeaus voor papa!

Gratis cadeaubon thuisbezorgd

Hoe wil jij het Vaderdag cadeau versturen of geven? Wij versturen het Vaderdagcadeau gratis per post. Je kunt de cadeaukaart ook voorzien van een feestelijke verpakking. 

Daarnaast kun je het Vaderdag cadeau als digitale cadeaubon versturen. Wij zorgen er dan voor dat de cadeaubon op Vaderdag per email wordt verstuurd. Tenslotte kun je de cadeaubon printen met de gratis printbare envelop. Om persoonlijk en gelijk te geven. Zo is het ook een ideaal last-minute Vaderdag cadeau!

Cadeaus voor papa 5 tips

Voor papa’s die van luxe geuren houden

Gaat papa de deur niet uit zonder zijn lievelingsparfum? Dan kan papa kan zich ook laten verwennen met een nieuwe luxe geur. Zo kiest hij uit meer dan 2.500 populaire en originele herengeuren. Of hij nu houdt van een stoere, kruidige of juist meer van een sportieve, frisse geur. Zijn lievelingsparfum zit hier zeker ook bij. Kortom, alleen maar heerlijke cadeaus voor papa!

geslaagd rijbewijs cadeau

Voor papa’s die graag tijdschriften lezen

Ontspant papa het liefst met een fijn tijdschrift? Met de keuze cadeaukaart kiest hij ook uit meer dan 5.000 losse tijdschriften voor mannen. Altijd zonder abonnement dus gewoon lezen wanneer het hem uitkomt. Zo kiest hij bijvoorbeeld uit tijdschriften sport of uit tijdschriften wetenschap. 

mannen tijdschriften

Voor iedere papa is er een favoriet tijdschrift. Tenslotte heeft iedereen papa zijn eigen interesse. Kortom, ook losse tijdschriften zijn leuke cadeaus voor papa!


Ontdek en bestel de Magazinebon

Voor papa’s die graag in de tuin bezig zijn

Is papa regelmatig aan het tuinieren? Of maakt hij de tuin graag gezellig? Dan kiest hij het leukste Vaderdagcadeau uit tuinartikelen of duurzame tuinverlichting. 

Denk bijvoorbeeld aan solarverlichting, buitenlampen en snoerverlichting. Daarnaast zijn er praktische tuinproducten, zoals grondverbeteraar of natuurlijke ongediertebestrijding. Alles dus voor ‘groene’ papa’s!

Voor papa’s die veel van dieren houden

Als papa een huisdier heeft, kiest hij vast ook graag het allerbeste voor zijn maatje! Met een keuze cadeaukaart als Vaderdag cadeau is dat ook mogelijk. Uit een assortiment van meer dan 9.000 dierenproducten, kiest papa zeker een mooi dierencadeau. 

dierendag cadeau

Zo is er keuze uit zowel dierenvoeding als uit non-food dierenproducten. Denk ook aan biologisch hondenvoer of biologische kattenvoeding. Daarnaast hondenriemen, dierenspeeltjes en nog veel meer. Kortom, voor alle huisdieren en voor alle papa’s die veel van dieren houden!


Ontdek en bestel Nationale Dierenbon

Voor papa’s die graag fit willen blijven

Vindt papa het belangrijk om fit te zijn? Of misschien wil je hem juist motiveren? Om regelmatig zijn fitnessoefeningen te kunnen doen, hoeft hij echt niet altijd naar de sportschool te gaan. Dit kan ook gewoon thuis, maar wel met de juiste tools. 

halters en gewichten

Zo kiest hij bijvoorbeeld passende gewichten en een goede fitnessmat. Daarnaast kan hij kiezen voor een buikspiertrainer of een battle rope. Heeft hij een eigen ruimte in huis? Dan kiest hij misschien wel voor de complete krachttraining set. Voor fitte papa’s die graag fit willen blijven!

Laat een reactie achter

Winkelwagen
Scroll naar boven