Duurzame cadeaus

Microplastics, BPA, etc. Dat wil je toch niet? Kies alleen voor 100% gifvrije, eerlijke en duurzame cadeaus!

2.500+

Gifvrije producten voor hem, haar, baby en kind

2.500+

Gifvrije producten voor hem, haar, baby en kind

gifvrije pannen
WONEN & KOKEN
duurzame verlichting
ENERGIEBESPARING
natuurlijke verzorging
MOOI EN GEZOND
eten en drinken
ETEN & DRINKEN
sport en fitness
SPORT & OUTDOOR
baby cadeaubon
BABY & KIND
speelgoed
DUURZAAM SPEELGOED
tuinartikelen
TUIN & HUISDIEREN

Duurzaam cadeau vrouw

Zij kiest zelf een duurzaam kado voor een vrouw. Een duurzaam cadeau dat beter is voor haarzelf en beter is voor de wereld. Dat is gemaakt onder eerlijke omstandigheden, milieuvriendelijk en zonder schadelijke stoffen. Zoals een zero waste cadeau. Kijk hier voor meer tips voor een cadeau voor een vrouw.

Cadeau met een verhaal

Fairtrade cadeaus zoals de Fairtrade handgemaakte sieraden en tassen van hoogwaardige kwaliteit en mooi om te zien! Maar ook kun je kiezen
voor een duurzaam cadeaupakket wat is gevuld met natuurlijke verzorgingsartikelen en wellness producten.

Er zijn duurzame cadeaus voor ieder budget. Denk hierbij aan een set houten briefkaarten, een hondenriem brandweerslang, natuurlijke verzorging voor haar, fairtrade tassen, fairtrade sieraden, fairtrade sjaals maar ook fairtrade woonaccessoires. We hebben de favoriete duurzame cadeaus hieronder op een rijtje gezet.

Duurzame cadeaus man

Een duurzaam kado voor een man. Hij kiest graag zelf een duurzaam cadeau man uit. Hij vindt mooie, functionele en hoogwaardige producten belangrijk. En kiest graag voor duurzaamheid. Je kan dus ook kiezen voor de Nationale Groene Kadobon.

Door ons ruime maar zorgvuldig geselecteerd assortiment, hebben wij voor hem duurzame cadeaus op het gebied van energie- en waterbesparing, elektronica op zonlicht, (led)verlichting, duurzaam wonen, tuinbenodigdheden, wandelen en fietsen, kamperen, reizen, kantoor, sport en gezondheid, gadgets en persoonlijke verzorging.

Maar denk bijvoorbeeld ook eens aan een set houten briefkaarten of een cm riem brandweerslang. Of toch liever een vegan cadeau man? 

Natuurlijke verzorging voor haar

Iedere vrouw vind uiterlijke verzorging belangrijk. Maar dan wel op een verantwoorde manier. Kies daarom voor natuurlijk verzorging voor haar. Zoals natuurlijke gezichtsverzorging, natuurlijke haarverzorging en natuurlijke lichaamsverzorging voor haar zonder giftige stoffen zoals parabenen, plastics en andere giftige stoffen.

Mooi en Gezond met natuurlijke verzorging.  Wist je dat alles wat je op je huid smeert ook in jouw lichaam terechtkomt? Om schadelijke stoffen te vermijden is het dan ook niet alleen belangrijk om gifvrij te eten en te drinken. Maar ook om te zorgen voor natuurlijke verzorging. Tenslotte gebruiken we dagelijks een verscheidenheid aan verzorgingsproducten.

Gifvrij koken

Veel reguliere pannen zijn giftig voor je, want tijdens het koken komen er gifstoffen vrij, zoals PFAS en PFOA. Bovendien bevatten deze pannen vaak lood en cadmium. Dat willen we liever vermijden voor onze gezondheid. Kies voor pannen zonder pfas.

Meer cadeau keuze nodig?

Wil je nog meer kunnen kiezen? Dat kan! Bekijk onze inwisselpagina voor alle andere kado mogelijkheden om je kadobon in te wisselen.

Winkelwagen
Scroll naar boven