Eerste Vaderdag cadeau

De eerste Vaderdag is een bijzonder moment. Hij is net papa geworden en dat mag ook gevierd worden. Zo zul je hem zeker verrassen met een eerste Vaderdag cadeau. Met een keuze cadeaukaart weet je zeker dat je hem blij maakt. Hiermee kiest hij namelijk zelf online zijn favoriete Vaderdag cadeau! Inspiratie nodig? In dit artikel geven wij je de leukste Vaderdag cadeau tips. Fijne eerste Vaderdag!

Eerste Vaderdag cadeau tips

Een eerste Vaderdag cadeau speciaal voor hem of misschien ook voor de baby? Je hoeft niet te kiezen, want laat hem dat zelf bepalen met een keuze cadeaukaart. Zo kiest hij online uit de leukste cadeaus voor papa.

Bijvoorbeeld uit duurzame en gezonde Vaderdag cadeaus. Daarnaast uit cadeaus voor koken, tuinieren en klussen. Of hij kiest zijn favoriete losse tijdschriften voor mannen. Of zijn lievelingsparfum uit originele herengeuren.

Kiest hij liever een eerste Vaderdag cadeau voor de baby? Dan is er een zorgvuldig assortiment aan gifvrije babyproducten, zoals natuurlijke babyverzorging en babyspeeltjes. Wij geven hieronder alvast een aantal leuke Vaderdag cadeau tips.

Kortom, papa kiest zelf zijn leukste eerste Vaderdag cadeau!

Vaderdag cadeau bezorgen

Met een keuze cadeaukaart bepaal je zelf hoe je het eerste Vaderdag cadeau wilt geven! Wij versturen deze ook per post en de Vaderdag cadeaubon thuisbezorgd is gratis. Je kunt de cadeaukaart nog feestelijker maken door te kiezen voor een geschenkverpakking.

Daarnaast kun je de keuze cadeaukaart voor papa ook als digitale cadeaubon laten versturen. Maak het nog persoonlijker door een gratis persoonlijke tekst te laten toevoegen!

Wil je de cadeaubon liever persoonlijk en direct kunnen geven op Vaderdag? Dan is de cadeaubon printen ook mogelijk. Dit doe je gemakkelijk zelf thuis met onze gratis printbare envelop. Zo is het ook een ideaal last-minute eerste Vaderdag cadeau!

Gewichten voor thuis

Als je net papa bent geworden is het belangrijk om fit te blijven. Misschien schiet het er gemakkelijk bij in om nog steeds naar de sportschool te blijven gaan. Wist je dat het helemaal niet nodig is dat papa naar de sportschool gaat?

Met de juiste fitnesstools kan hij ook thuis zijn favoriete oefeningen blijven doen. Bijvoorbeeld met de gewichten en halters. Verkrijgbaar in verschillende sterktes dus voor elke papa is er de juiste halter en/of gewicht.

halters en gewichten

Natuurlijke verzorging voor mannen

Het duurzame merk Kaerel is er speciaal voor stoere mannen (en papa’s) die kiezen voor natuurlijke verzorgingsproducten. Alle producten van Kaerel zijn gemaakt zonder gifstoffen, zoals SLS, parabenen en sulfaten. Zo zorgt hij ervoor dat hij geen gifstoffen binnenkrijgt.

Daarnaast zijn deze producten milieuvriendelijk. Papa kan ook kiezen voor een complete giftset met verschillende Kaerel producten. Zo bestaat dit pakket uit een douchegel, shampoo, deodorant en scheerproducten. Stuk voor stuk fris en gifvrij. Kortom, zo geniet papa van een heerlijk rustgevend douchemoment!

geslaagd rijbewijs cadeau

Gifvrije pannen voor gezond koken

Papa wil graag gezond koken, voor zichzelf, maar ook straks voor de kleine. Gezond koken gaat niet alleen om het kiezen van gezonde ingredienten. Wist je dat veel reguliere pannen gifstoffen bevatten? Deze schadelijke stoffen komen bij verhitting vrij, ook in het eten. 

gifvrije pannen

Om echt gezond te koken kies je ook voor gifvrije pannen. Deze zijn 100% vrij van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor je gezondheid. Bovendien zijn de gifvrije pannen duurzamer en energiebesparend. Je kunt ook kiezen uit een complete gifvrije pannenset. Een mooi eerste Vaderdag cadeau!

Papa wil alleen het beste voor zijn kleine! Dan kiest hij uit natuurlijke baby producten, zoals gifvrije babyverzorging. Daarnaast uit de leukste babyspeeltjes gemaakt van veilig en duurzaam materiaal. Bijvoorbeeld een bijtring of een speen gemaakt van natuurrubber. Geheel plasticvrij.

Wist je dat je voor een baby beter kiest voor een natuurlijke badspons? De meeste sponzen zijn namelijk gemaakt van synthetisch en plastic materiaal. Een natuurspons is afkomstig uit de oceaan, puur natuur dus! Daarnaast is een natuurspons veel hygienischer in gebruik. Natuursponzen zijn er in verschillende maten. Zo is de kleinste ideaal voor de baby en de grootste is voor papa!


Ontdek en bestel vaderdagcadeau

Laat een reactie achter

Winkelwagen
Scroll naar boven