Fairtrade cadeaus

Eerlijk, duurzaam en bijzonder! Met Fairtrade draag je bij aan een beter bestaan van de makers van de mooiste Fairtrade lifestyle producten met een mooi verhaal.

3.000+

Eerlijke en duurzame lifestyle producten

3.000+

Eerlijke en duurzame lifestyle producten

fairtrade cadeaus
Fairtrade servies
duurzame tassen
Fairtrade tassen
fairtrade kussens
Fairtrade woonaccessoires
Fairtrade sieraden
Fairtrade sieraden
kleinmeubelen
Fairtrade meubelen
fairtrade kookgerei
Fairtrade snijplanken
fairtrade kaarsen
Fairtrade kaarsen
WNF knuffels
WNF Knuffels

Een cadeau voor de wereld van morgen

Met een Fairtrade kado maak je niet alleen de ontvanger blij met een mooi handgemaakt cadeau, maar ook de maker. Fairtrade cadeaus worden namelijk gemaakt onder eerlijke werkomstandigheden van de lokale arbeiders.

Zo krijgen zij een leefbaar loon voor hun mooie werk zodat ze een menswaardig bestaan kunnen opbouwen. Daarnaast kunnen ze werken onder veilige omstandigheden en maken ze schappelijke werktijden. Wist je dat veel arbeiders in ontwikkelingslanden weinig waardering krijgen voor hun mooie werk? Door te kiezen voor Fairtrade cadeaus kun jij ook het verschil maken naar een eerlijkere wereld!

Fairtrade kado voor haar

Wat geef je als kado voor een vrouw, vriendin of collega? Een biologisch cadeaupakket of cadeau water? Maar ook kun je kiezen voor fairtrade tassen en fairtrade woonaccessoires en fairtrade sieraden als duurzame kado’s.

Sieraden zijn vaak een mooi cadeau om te geven. Maar nog mooier is het om Fairtade sieraden te geven. Zo draag je bij aan een eerlijk loon van de makers, maar ook geef je een origineel cadeau! Fairtrade sieraden worden namelijk met de hand gemaakt waardoor ieder exemplaar uniek is. Bovendien worden ze vaak gemaakt van gerecyclede materialen. Je kan haar ook zelf de keuze geven uit meer dan 4.250+ duurzame cadeaus vrouw geven met de Nationale Groene Kadobon.

Fairtade woonaccessoires voor in huis

Maak het thuis gezellig met Fairtrade woonaccessoires.

Een natuurlijke sfeer in huis voelt toch beter. Door zoveel mogelijk te kiezen voor woonaccessoires van natuurlijke materialen, zorg je bovendien voor een serene sfeer. Woonaccessoires zijn gewaardeerde Fairtrade cadeaus. Fairtrade woonaccessoires zijn bijvoorbeeld gemaakt van duurzaam acaciahout. Ontdek het Fairtrade merk KINTA. Zij werken nauw samen met lokale ambachtslieden voor de mooiste woonaccessoires. Bovendien draagt KINTA bij aan de ontwikkeling van de kleine familiebedrijven.

 Kortom, eerlijk, duurzaam en design gaan heel goed samen!

Een cadeau met een verhaal

Ontdek ook Fairtrade servies als mooi Fairtrade kado. Wat maakt Fairtrade servies zo uniek? Bijvoorbeeld het Fairtrade servies van The Twinning Company wordt met de hand gemaakt van authentiek keramiek. Daarnaast wordt het Fairtrade servies met de hand beschilderd.

Liever nog meer mogelijkheden? Bekijk onze inwisselpagina.

Winkelwagen
Scroll naar boven