Geslaagd cadeau vriendin

deze 5 cadeautips maken haar blij!

Geslaagd cadeau voor een vriendin? Maak haar blij met een mooi geslaagd cadeau!

digitale cadeaubon gefeliciteerd467x383
Yogamat antislip 173x58 roze

Zachte yogamat met antislip

Ook thuis jouw favoriete yoga oefeningen blijven doen? Dan is een fijne yogamat onmisbaar. Deze antislip yogamat is superzacht en heel flexibel. Door de antislip bodem blijft de yogamat zeer stevig liggen.

Daardoor is deze mat niet alleen te gebruiken voor yoga, maar ook voor andere work out oefeningen. Het heeft elastische draagbanden waardoor  de mat handig is te vervoeren en op te bergen. Verkrijgbaar in de kleuren roze en blauw.

Nog een cadeautip is de Fairtrade yogatas, verantwoord gemaakt en van natuurlijk materiaal.

Cadeau voor je beste vriendin

Leest ze graag tijdschriften ter ontspanning? Maar met welk tijdschrift maak je haar blij? Zij kiest zelf online haar favoriete tijdschriften, want er is keuze uit meer dan 5.000 losse tijdschriften.

Bijvoorbeeld tijdschriften fashion of tijdschriften gezondheid. Zij kiest altijd losse tijdschriften zonder de verplichting van een abonnement. Kortom, zo kan zij altijd genieten van een ontspannen moment met een fijn tijdschrift!

vrouw

Plasticvrije lunchbox voor onderweg

Deze duurzame lunchbox is 100% plasticvrij. Beter voor jouw gezondheid, want het is geheel vrij van BPA en andere schadelijke stoffen. Daarnaast is plasticvrij natuurlijk veel beter voor het milieu. Het is een ideale lunchbox om mee te nemen voor onderwerg, naar het werk of voor een picknick.

Deze Retulp lunchbox heeft een deksel van bamboe welke je ook als snijplank kunt gebruiken. Handig! Bovendien kun je de lunchbox goed afsluiten met de elastische band. Verkrijgbaar in de kleuren marineblauw, zwart en wit. Combineer de Retulp lunchbox met de Retulp thermosbeker!

Gezond koken met gifvrije pannen

Echt gezond koken doe je met gifvrije pannen. Wist je dat er bij het koken met reguliere pannen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens verhitting? Gifvrije pannen kun je wel zorgeloos gebruiken.

Zo blijft jouw eten gezond. Bovendien zijn ze gemaakt van duurzaam materiaal en gaan ze lang mee. Kies uit een gifvrije koekenpan, wokpan of een complete gifvrije pannenset. Onmisbaar dus in iedere keuken!

Alles wat jouw huisdier nodig heeft

Geslaagd cadeau vriendin voor een dierenliefhebber? Met de keuze cadeaukaart kiest zij ook uit meer dan 9.000 dierenproducten voor alle huisdieren! Bijvoorbeeld hondenvoeding en kattenvoeding.

Daarnaast ook hondenriemen, kattenspeeltjes en nog veel meer. Kortom, alles voor haar favoriete huisdier!

Gratis cadeaubon thuisbezorgd

Het geslaagd cadeau vriendin wordt gratis per post thuisbezorgd. Ook kun je de keuze cadeaukaart voorzien van een luxe giftbox. Vergeet niet jouw persoonlijke tekst toe te voegen. Dat maakt de cadeaukaart nog leuker en persoonlijker! Daarnaast kun je de keuze cadeaukaart als digitale cadeaubon laten versturen. Wij zorgen ervoor dat de cadeaubon per email op de gewenste datum wordt bezorgd. De digitale cadeaubon kun je vooral inplannen of laten versturen als last-minute cadeau!

Wil je het cadeau direct kunnen geven? Dan kun je de cadeaubon printen met de gratis printbare envelop. Dat kan gewoon thuis en je hebt gelijk een mooi cadeau om mee te verrassen!

Keuze cadeaukaart voor alle cadeaubonnen

Geef je een keuze cadeaukaart cadeau, dan heeft hij of zij keuze uit alle cadeaubonnen! Bijvoorbeeld de Magazinebon, de Dierenbon en de Parfumbon. Daarnaast de Nationale Groene Kadobon en de Doneerbon. Zo is er voor iedereen een unieke cadeaubon die persoonlijk bij hem of haar past!

Laat een reactie achter

Winkelwagen
Scroll naar boven