cadeaubon betaling

Steun het goede doel dat jij belangrijk vindt

Met de goede doelen cadeaukaart gun je ook een ander een cadeau. Met de goede doelen cadeaukaart kun je meer dan 100 verschillende goede doelen steunen. Dit zijn zowel grotere goede doelen als kleinere organisaties. En zowel nationale als internationale goede doelen. Aan welk goed doel jij de cadeaukaart wilt doneren dat bepaal je zelf. Tenslotte wil je het goede doel steunen waar je achter staat en dat jij belangrijk vindt.

Symbolisch cadeau goed doel voor een betere wereld

De goede doelen cadeaukaart is ook geschikt als duurzaam keuze Kerstcadeau. Zo geef je bijvoorbeeld collega's zelf de keuze of zij het Kerstcadeau liever willen doneren aan een goed doel. Tenslotte kunnen collega's op deze manier ook een bijdrage leveren aan een betere wereld. Het Kerstcadeau schenken zij aan mensen die het harder nodig hebben dan wij. Dat is zeker met Kerstmis een mooie gedachte!

Goede doelen cadeaukaart versturen

Wens je de cadeaubon thuisbezorgd bij de ontvanger? Wij versturen de goede doelen cadeaukaart namelijk gratis per post. Daarnaast kun je een gratis persoonlijke tekst toevoegen. Deze printen wij namelijk op de cadeaukaart. Zo maak je de cadeaubon nog persoonlijker. 

De goede doelen cadeaukaart kun je ook als online cadeaubon laten versturen. Wij versturen de goede doelen cadeaubon namelijk ook gratis per email op de gewenste datum naar de ontvanger. Ook bij de digitale cadeaubon kun je jouw persoonlijke tekst laten toevoegen.

De goede doelen cadeaubon printen is ook mogelijk. Zo kun je de cadeaubon gelijk en persoonlijk geven! Van ons ontvang je per email een gratis printbare envelop om zelf thuis te printen en direct te geven. Zo is de goede doelen cadeaukaart ook een mooi last-minute cadeau!
Winkelwagen
Scroll naar top
×