cadeaubon betaling

Groene cadeaubon voor eerlijke cadeaus

Wil je een persoonlijk cadeau geven, maar ook bijdragen aan een betere wereld? Met de groene cadeaubon kies je zelf online uit alleen maar eerlijke cadeaus. Zo zijn alle producten gemaakt onder verantwoorde omstandigheden. Met respect voor mens, dier en milieu. Wist je dat de duurzame cadeaus ook gezonder voor ons zijn? Je kiest namelijk uit plasticvrije producten, gemaakt van natuurlijke materialen en zonder gifstoffen. Bovendien zit er vaak een inspirerend verhaal achter de duurzame cadeaus. Kortom, bewuste cadeaus die beter zijn voor onze wereld, maar ook voor jezelf!

Duurzame cadeaus voor iedereen

Met de groene cadeaubon kies je duurzame cadeaus voor haar en voor hem, maar ook voor baby en kids. En voor thuis, op het werk en voor onderweg. Zo kies je uit handgemaakte, Fairtrade sieraden en andere mode accessoires. Daarnaast uit natuurlijke verzorgingsproducten voor hem en voor haar. Bovendien zijn er unieke, duurzame woonaccessoires, Fairtrade servies en gifvrije pannen. Tenslotte is er veel keus voor baby en kids, zoals gifvrije babyflesjes en duurzaam speelgoed. Kortom, duurzaam en gezond voor de hele familie!
kaerel
fairtrade woonaccessoires
led verlichting

Hoe verras jij met een groene cadeaubon?

Verras hem of haar met een groene cadeaubon in de brievenbus, want de cadeaubon thuisbezorgd is gratis! Maak de cadeaubon nog feestelijker met een luxe en duurzame verpakking. De cadeaukaart is 100% plasticvrij! Vergeet ook niet om een gratis persoonlijke tekst te laten toevoegen. Voor een persoonlijk en duurzaam cadeau!

De groene cadeaubon kun je ook online laten bezorgen. Ook op deze manier zorg je voor een leuke verrassing! Wij versturen de cadeaubon gratis per email op de gewenste datum naar de ontvanger. Een digitale cadeaubon is nog duurzamer. Ook hier kun je jouw gratis persoonlijke tekst toevoegen!

Wil je de groene cadeaubon persoonlijk en direct kunnen geven? Dan kun je de cadeaubon printen met de gratis printbare envelop. Dit doe je gemakkelijk thuis. Zo is de groene cadeaubon ook een ideaal last-minute cadeau!
Winkelwagen
Scroll naar top
×