Kerst keuze cadeaubon: Kerstbon.nl

Geef jouw collega’s dit jaar een Kerst keuze cadeaubon! Zo maak je jouw collega’s blij met een persoonlijk Kerstcadeau én online keuze uit alle cadeaubonnen uit ons assortiment! Indien gewenst in eigen huisstijl!

bol cadeaubon
iDEAL 1024x500 1

Kerstbon.nl - kerst keuze kadobon

Wil je alle opties open houden? Kerstbon.nl geeft je de keuze uit alle cadeaubonnen uit ons assortiment. Nationale Groene Kadobon, Nationale Goededoelenbon of voor een van de miljoenen cadeaus van Bol.com. Eigen huisstijl mogelijk!

Nationale Groene Kadobon

De ontvanger kiest zelf het leukste cadeau uit het mooie assortiment van 4.250+ duurzame producten. Alle producten zijn gemaakt met respect voor mens, dier en milieu: eco, Fairtrade en biologisch. Eigen huisstijl mogelijk!

Nationale goededoelenbon

De ontvanger kiest zelf uit 100+ goede doelen en doneert zelf online aan zijn of haar favoriete goede doel. Dit kan ook anoniem en de donateur ontvangt altijd een certificaat van de donatie. Ook in eigen huisstijl mogelijk!

Kerstbon.nl - Kerst keuze cadeaubon zij kiezen zelf online!

Geef haar een Kerst keuze cadeaubon. Want daarmee geef je haar de keuze uit alle cadeaubonnen uit ons assortiment. De Nationale Goededoelenbon met keuze uit 100+ goede doelen of kies voor de Bol.com cadeaubon! Ook kun je haar verrassen met een Parfumbon. 

Daarmee kiest zij zelf online haar lievelingsparfum uit meer dan 2.500+originele dames- en herengeuren. Bovendien kun je haar ook een gezond en duurzaam cadeau geven met de Nationale Groene Kadobon!

Maak iemand blij met dit ideale Kerstcadeau!

Wie verras jij vandaag met een Kerst keuze cadeaubon ? Want met een Kerstbon geef je altijd het leukste cadeau! Daarmee laat je hem of haar zelf online kiezen. Al met al kies je uit meer dan 25.000+ producten! Maar ook uit 100+ goede doelen. Of wissel deze om voor een van de miljoenen cadeaus met de Bol.com cadeaubon!

Welke unieke cadeaubon kies jij als Keuze Kerstpakket voor je collega’s? Geef een Nationale Groene Kadobon, een Nationale Goededoelenbon Of een Kerstbon. Voor heel veel online keuze in de leukste Kerstcadeaus!

Wil je collega’s met een goed gevoel laten genieten? Geef een Nationale Groene Kadobon als duurzaam Keuze Kerstpakket! Zo kiezen collega’s zelf online het mooiste duurzame Kerstcadeau. Want alle producten zijn eco, biologisch en Fairtrade gemaakt. En vaak met een bijzonder verhaal. De aangesloten duurzame webwinkels bieden vele verantwoorde producten. Zoals op het gebied van eten en drinken en beauty. Maar ook duurzame babyproducten en speelgoed. Daarnaast ook wonen en koken en energiebesparing.

Liever een goed doel steunen met het Keuze Kerstpakket? Draag ook bij aan een betere wereld en voorkom verspilling met de Nationale Goededoelenbon! Hiermee doneren collega’s zelf online aan zijn of haar favoriete goede doel. Want zij kiezen zelf uit meer dan 100 goede doelen. Zoals de Plastic Soup Foundation en nog veel meer bekende goede doelen.

Onze klanten:

keuze kerstcadeau klanten
Winkelwagen
Scroll naar top
×