Kerst keuze cadeaubon: Kerstbon.nl

Geef jouw collega’s dit jaar een Kerst keuze cadeaubon! Zo maak je jouw collega’s blij met een persoonlijk Kerstcadeau én online keuze uit alle cadeaubonnen uit ons assortiment! Indien gewenst in eigen huisstijl!

Kerstbon.nl - kerst keuze kadobon

Wil je alle opties open houden? Kerstbon.nl geeft je de keuze uit alle cadeaubonnen uit ons assortiment. Nationale Groene Kadobon, Doneerbon of voor een van de miljoenen cadeaus van Bol.com. Eigen huisstijl mogelijk!

Nationale Groene Kadobon

De ontvanger kiest zelf het leukste cadeau uit het mooie assortiment van 4.250+ duurzame producten. Alle producten zijn gemaakt met respect voor mens, dier en milieu: eco, Fairtrade en biologisch. Eigen huisstijl mogelijk!

Doneerbon.nl - goede doelen

De ontvanger kiest zelf uit 4.250+ goede doelen en doneert zelf online aan zijn of haar favoriete goede doel. Dit kan ook anoniem en de donateur ontvangt altijd een certificaat van de donatie. Ook in eigen huisstijl mogelijk!

Kerstbon.nl - Kerst keuze cadeaubon zij kiezen zelf online!

Geef haar een Kerst keuze cadeaubon. Want daarmee geef je haar de keuze uit alle cadeaubonnen uit ons assortiment. De Doneerbon met keuze uit 4.250+ goede doelen of kies voor de Bol.com cadeaubon! Ook kun je haar verrassen met een Parfumbon. Daarmee kiest zij zelf online haar lievelingsparfum uit meer dan 2.500+originele dames- en herengeuren. Bovendien kun je haar ook een gezond en duurzaam cadeau geven met de Nationale Groene Kadobon!

Dé meest complete Kerst keuze cadeaubon met een keuze uit alle cadeaubonnen incl. Bol.com!

Wie verras jij vandaag met een Kerst keuze cadeaubon ? Want met een Kerstbon geef je altijd het leukste cadeau! Daarmee laat je hem of haar zelf online kiezen. Al met al kies je uit meer dan 25.000+ producten! Maar ook uit 4.250+ goede doelen. Of wissel deze om voor een van de miljoenen cadeaus met de Bol.com cadeaubon!

Welke unieke cadeaubon kies jij als Keuze Kerstpakket voor je collega’s? Geef een Nationale Groene Kadobon, een Doneerbon Of een Kerstbon. Voor heel veel online keuze in de leukste Kerstcadeaus!

Wil je collega’s met een goed gevoel laten genieten? Geef een Nationale Groene Kadobon als duurzaam Keuze Kerstpakket! Zo kiezen collega’s zelf online het mooiste duurzame Kerstcadeau. Want alle producten zijn eco, biologisch en Fairtrade gemaakt. En vaak met een bijzonder verhaal. De aangesloten duurzame webwinkels bieden vele verantwoorde producten. Zoals op het gebied van eten en drinken en beauty. Maar ook duurzame babyproducten en speelgoed. Daarnaast ook wonen en koken en energiebesparing.

Liever een goed doel steunen met het Keuze Kerstpakket? Draag ook bij aan een betere wereld en voorkom verspilling met de Doneerbon! Hiermee doneren collega’s zelf online aan zijn of haar favoriete goede doel. Want zij kiezen zelf uit meer dan 4.250 goede doelen. Zoals de Plastic Soup Foundation en nog veel meer bekende goede doelen.

Onze klanten:

keuze kerstcadeau klanten
Winkelwagen
Scroll naar top
×

Wij helpen u graag!

Klik op een van onze medewerkers om te chatten via WhatsApp of bel ons op:
06-18502001 (van 09.00 tot 18.00)
of stuur ons een e-mail naar: klantenservice@kadobon-online.nl.

× Live chatten via WhatsApp