Kerstcadeau printen Kerstbon.nl: Kies zelf online
dé leukste Kerstcadeaus!
keuze kerstcadeau Bekijk Kerstbon.nl
Kerstcadeau printen Verpakking en cadeaukaart
in eigen huisstijl!
Vraag vrijblijvende offerte aan Loetje Kerst
Bol.com cadeaubon
webshop keurmerk
klantenbeoordelingen
groene post
visa
post.nl

Kies hét Keuze Kerstpakket wat past voor jou en je collega’s!

  • De ontvanger kiest zelf online een Kerstcadeau

  • Als duurzame cadeaukaart of in eigen huisstijl

  • GRATIS luxe Kerstverpakking t.w.v. €1,95

  • Kies voor: Groene cadeaubon, Doneerbon of Kerstbon

  • In iedere gewenste waarde

  • GRATIS persoonlijke Kerstboodschap

Kerstbon.nl

Meest brede kadobon met de meeste keus

Wil je alle opties open houden? Kerstbon.nl geeft je de keuze uit 3.000+ duurzame producten (Nationale Groene Kadobon), 3.000+ goede doelen (Doneerbon) of voor een van de miljoenen cadeaus van Bol.com.

Vraag offerte aan met GRATIS kadobon

NationaleGroeneKadobon.nl

Kies uit 3.000+ duurzame producten

De ontvanger kiest zelf het leukste cadeau uit het mooie assortiment van 3.000+ duurzame producten. Alle producten zijn gemaakt met respect voor mens, dier en milieu: eco, Fairtrade en biologisch.

Vraag offerte aan met GRATIS kadobon

Doneerbon.nl

Kies uit 3.000+ goede doelen

De ontvanger kiest zelf uit 3.000+ goede doelen en doneert zelf online aan zijn of haar favoriete goede doel. Dit kan ook anoniem en de donateur ontvangt altijd een certificaat van de donatie.

Vraag offerte aan met GRATIS kadobon

GRATIS Feestelijke verpakking

De cadeaubon wordt extra feestelijk met een GRATIS luxe Kerst- of Nieuwjaarsverpakking! (t.w.v. €1,00 p.st.) Liever een verpakking in eigen huisstijl? Dat is mogelijk vanaf 500 stuks. >> Bekijk alle verpakkingen

Cadeaukaart in eigen huisstijl

De cadeaubon als keuze Kerstpakket wordt geleverd als mooie cadeaukaart. Liever een cadeaukaart en verpakking in eigen huisstijl? Dat is mogelijk vanaf 500 stuks. Informeer naar de mogelijkheden!

GRATIS kadobon van €15 bij offerte

Maak GRATIS kennis met onze unieke cadeaubonnen! Ontvang een GRATIS Kadobon t.w.v. 15 euro bij een offerte aanvraag. Deze is online te besteden bij alle aangesloten webwinkels.

De leukste Kerstcadeaus kies je zelf online uit 3.000+ duurzame producten, 3.000+ goede doelen of miljoenen cadeaus van Bol.com.

Welke unieke cadeaubon kies jij als Keuze Kerstpakket voor je collega’s? Geef een Nationale Groene Kadobon, een Doneerbon Of een Kerstbon. Voor heel veel online keuze in de leukste Kerstcadeaus!

Wil je collega’s met een goed gevoel laten genieten? Geef een Nationale Groene Kadobon als duurzaam Keuze Kerstpakket! Zo kiezen collega’s zelf online het mooiste duurzame Kerstcadeau. Want alle producten zijn eco, biologisch en Fairtrade gemaakt. En vaak met een bijzonder verhaal. De aangesloten duurzame webwinkels bieden vele verantwoorde producten. Zoals op het gebied van eten en drinken en beauty. Maar ook duurzame babyproducten en speelgoed. Daarnaast ook wonen en koken en energiebesparing.

Liever een goed doel steunen met het Keuze Kerstpakket? Draag ook bij aan een betere wereld en voorkom verspilling met de Doneerbon! Hiermee doneren collega’s zelf online aan zijn of haar favoriete goede doel. Want zij kiezen zelf uit meer dan 3.000 goede doelen. Zoals de Plastic Soup Foundation en nog veel meer bekende goede doelen.

Wil je alle opties openhouden? Met de Kerstbon zit je altijd goed! Je collega’s maken dan online zelf een keuze uit de Nationale Groene Kadobon, de Doneerbon of de Bol.com cadeaubon.

duurzaam kerstpakket onze klanten