Bol.com cadeaubon
webshop keurmerk
klantenbeoordelingen
groene post
visa
post.nl

Kerstbon.nl is hét Keuze Kerstpakket voor jou en je collega’s!

  • De ontvanger kiest zelf online een Kerstcadeau

  • Als cadeaukaart of in eigen huisstijl

  • GRATIS luxe Kerstverpakking

  • Kerstbon.nl: Meest brede kadobon met de meeste keus

  • In iedere gewenste waarde

  • GRATIS persoonlijke Kerstboodschap

NationaleGroeneKadobon.nl

Kies uit 3.000+ duurzame producten

De ontvanger kiest zelf het leukste cadeau uit het mooie assortiment van 3.000+ duurzame producten. Alle producten zijn gemaakt met respect voor mens, dier en milieu: eco, Fairtrade en biologisch.

Vraag offerte aan met GRATIS kadobon

Kerstbon.nl

Meest brede en meest gekozen kadobon

Wil je alle opties open houden? Kerstbon.nl geeft je de keuze uit 3.000+ duurzame producten (Nationale Groene Kadobon), 3.000+ goede doelen (Doneerbon) of voor een van de miljoenen cadeaus van Bol.com.

Vraag offerte aan met GRATIS kadobon

Doneerbon.nl

Kies uit 3.000+ goede doelen

De ontvanger kiest zelf uit 3.000+ goede doelen en doneert zelf online aan zijn of haar favoriete goede doel. Dit kan ook anoniem en de donateur ontvangt altijd een certificaat van de donatie.

Vraag offerte aan met GRATIS kadobon

GRATIS Feestelijke verpakking

De cadeaubon wordt extra feestelijk met een GRATIS luxe Kerst- of Nieuwjaarsverpakking! (t.w.v. €1,00 p.st.) Liever een verpakking in eigen huisstijl? Dat is mogelijk vanaf 500 stuks. >> Bekijk alle verpakkingen

Cadeaukaart in eigen huisstijl

De cadeaubon als keuze Kerstpakket wordt geleverd als mooie cadeaukaart. Liever een cadeaukaart en verpakking in eigen huisstijl? Dat is mogelijk vanaf 500 stuks. Informeer naar de mogelijkheden!

GRATIS kadobon van €15 bij offerte

Maak GRATIS kennis met onze unieke cadeaubonnen! Ontvang een GRATIS Kadobon t.w.v. 15 euro bij een offerte aanvraag. Deze is online te besteden bij alle aangesloten webwinkels.

De leukste Kerstcadeaus kies je zelf online uit 10.000+ producten, Bol.com en 3.000+ goede doelen.

Welke unieke cadeaubon kies jij als Keuze Kerstpakket voor je collega’s? Geef een Kadobon Online, de Nationale Groene Kadobon of een Doneerbon. Voor heel veel online keuze in de leukste Kerstcadeaus!

Met Kadobon Online kiezen collega’s zelf online het leukste Kerstcadeau uit meer dan 10.000 producten! Een groot assortiment aan verschillende producten voor haar en voor hem! Zoals persoonlijke verzorging en mode en accessoires. Maar ook woon- en kookartikelen, gereedschap en verlichting. Daarnaast ook producten op het gebied van sport en reizen. Maar ook een belevenis kiezen is mogelijk. En nog veel meer! Bovendien is Kadobon Online omwisselbaar voor een Bol.com cadeaubon.

Wil je collega’s met een goed gevoel laten genieten? Geef een Nationale Groene Kadobon als duurzaam Keuze Kerstpakket! Zo kiezen collega’s zelf online het mooiste duurzame Kerstcadeau. Want alle producten zijn eco, biologisch en Fairtrade gemaakt. En vaak met een bijzonder verhaal. De aangesloten duurzame webwinkels bieden vele verantwoorde producten. Zoals op het gebied van eten en drinken en beauty. Maar ook duurzame babyproducten en speelgoed. Daarnaast ook wonen en koken en energiebesparing. Bovendien is de Nationale Groene Kadobon te besteden bij verschillende goede doelen.

Liever een goed doel steunen met het Keuze Kerstpakket? Draag ook bij aan een betere wereld en voorkom verspilling met de Doneerbon! Hiermee doneren collega’s zelf online aan zijn of haar favoriete goede doel. Want zij kiezen zelf uit meer dan 3.000 goede doelen. Zoals de Plastic Soup Foundation.

duurzaam kerstpakket onze klanten