Loyaliteitsprogramma

Beloon je klanten of collega’s met een keuze cadeaubon! Daarmee geef je altijd het leukste cadeau! Daarmee laat je hem of haar zelf online kiezen.

cadeaubon bedankt

Gratis thuisbezorgd

Als cadeaukaart in een luxe giftbox (€1,95) GRATIS je persoonlijke boodschap. Géén verzendkosten!

Digitale cadeaubon

Per e-mail op de gewenste datum verstuurd naar de ontvanger met je persoonlijke boodschap.

Cadeaubon printen

Ideaal last minute cadeau. Bestel per e-mail en print deze direct uit! Met GRATIS printbare envelop.

Keuze cadeaubon voor haar zij kiest zelf online!

Geef haar een keuze cadeaubon. Want daarmee geef je haar de keuze uit alle cadeaubonnen uit ons assortiment. De Nationale Goededoelenbon met keuze uit 100+ goede doelen of kies voor de Bol.com cadeaubon! Goed voor miljoenen kado’s. Ook kun je je medewerkers of klanten verrassen met een Parfumbon. Daarmee kiest men zelf online zijn of haar lievelingsparfum uit meer dan 2.500+ originele damesgeuren. Bovendien kun je haar ook een gezond en duurzaam cadeau geven met de Nationale Groene Kadobon!

Wie verras jij vandaag met een digitale cadeaubon ? Want met een Cadeaubon Online geef je altijd het leukste cadeau! Daarmee laat je hem of haar zelf online kiezen. Al met al kies je uit meer dan 25.000+ producten! Maar ook uit 100+ goede doelen. Of wissel deze om voor een van de miljoenen cadeaus met de Bol.com cadeaubon!

Wat is een loyaliteitsprogramma definitie?

Loyaliteitsprogramma betekenis? Een loyaliteitsprogramma is een programma dat bedrijven of organisaties kunnen aanbieden met voordelen voor hun vaste klanten. Dit kunnen consumenten of bedrijven zijn. Zgn. Business-to business. Dit kunnen verschillende incentives zijn om de loyaliteit van klanten te belonen. Kortom: je wilt je trouwe klanten belonen met wat extra’s om op deze manier een blijk van waardering te tonen.

Voorbeelden van loyaliteitsprogrammas

Een loyaliteitsprogramma opzetten is natuurlijke een prima manier om je collega’s of relaties te belonen. We onderscheiden loyaliteitsprogramma medewerkers en loyaliteitsprogramma voor klanten. We hebben een aantal voorbeelden op een rijtje gezet. Een loyaliteitsprogramma voorbeeld. Maar waar moet een succesvolle loyaliteitsprogramma aan voldoen?

Je collega’s motiveren en belonen voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.
Je collega’s kunnen gemakkelijk punten sparen voor mooie cadeaus naar wens.
Je collega’s stimuleren om bij te dragen aan een betere wereld.
Een ideaal en eenvoudig initiatief dat past binnen het MVO beleid van uw bedrijf.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via whatsapp.

Winkelwagen
Scroll naar top
×