Secretaressedag cadeau:
zij kiest online uit unieke cadeaubonnen

Secretaressedag 2021: bedank haar met een keuze cadeaubon! Zo kiest zij zelf uit unieke cadeaubonnen. Een duurzame cadeaubon voor gezonde en duurzame cadeaus. Of de Parfumbon voor haar favoriete parfum. Of ze kiest voor een Bol.com cadeaubon. Kortom, zij kiest het leukste Secretaressedag cadeau!

Gratis thuisbezorgd

Als keuze cadeaukaart versturen in een luxe giftbox (€1,95) GRATIS jouw persoonlijke tekst. GRATIS cadeaubon thuisbezorgd!

Digitale cadeaubon

Als digitale cadeaubon versturen op de gewenste datum naar de secretaresse met jouw persoonlijke tekst.

Cadeaubon printen

Ideaal last minute Secretaressedag cadeau. Direct cadeaubon printen en geven. GRATIS printbare envelop.

Secretaressedag cadeau: zij kiest zelf haar favoriete cadeaubon

Op Secretaressedag 2022 laat je haar jouw waardering blijken, zeker dit jaar. Bedank haar met een mooi Secretaressedag cadeau om zelf te kiezen. Geef haar een keuze cadeaubon waarmee zij zelf online kiest uit unieke cadeaubonnen! Zoals de Nationale Groene Kadobon, een duurzame cadeaubon waarbij zij kiest uit alleen maar duurzame en gezonde cadeaus. 

Of zij kiest haar favoriete parfum met de Parfumbon. Er is keuze uit wel meer dan 2.500 originele damesgeuren. Met de Magazinebon kan zij losse tijdschriften bestellen uit meer dan 9.000 tijdschriften in verschillende categorieen.

Daarnaast is de keuze cadeaubon ook inwisselbaar voor een Bol.com cadeaubon. En als zij liever een goed doel wilt steunen dan is dat mogelijk met de Doneerbon met meer dan 4.000 goede doelen. Kortom, maak haar blij met een Secretaressedag cadeau om zelf online te kiezen!

Persoonlijk Secretaressedag cadeau online versturen

De keuze cadeaubon kun je ook gemakkelijk online laten bezorgen bij de secretaresse. Wij versturen het Secretaressedag cadeau op de gewenste datum naar de secretaresse. Maak het nog persoonlijker door jouw eigen tekst toe te voegen. Dat zal zij zeker waarderen!

Maar ook kun je de keuze cadeaubon zelf uitprinten om direct te kunnen geven. Zo is het ook een ideaal last-minute Secretaressedag cadeau. De cadeaubon versturen kan zowel als kadokaart of als digitale cadeaubon. Altijd wordt GRATIS de cadeaubon thuisbezorgd!

 De cadeaukaart is van duurzaam materiaal en is PVC-vrij en deze kun je laten voorzien van een luxe verpakking. Tenslotte wil je haar graag verrassen op Secretaressedag 2022!

Cadeaus voor haar: het leukste Secretaressedag cadeau

Met een keuze cadeaubon kiest zij zelf een unieke cadeaubon voor het leukste Secretaressedag cadeau! Voor gezonde en duurzame cadeaus met de Nationale Groene Kadobon. Voor haar lievelingsparfum met de Parfumbon. Voor haar favoriete tijdschriften met de Magazinebon. Kortom, persoonlijke en unieke cadeaubonnen waarmee je haar echt blij maakt op Secretaressedag 2021!

Gezonde en duurzame cadeaus

Een gezond en duurzaam Secretaressedag cadeau kiest zij met de Nationale Groene Kadobon. Want met deze duurzame cadeaubon is er keuze uit meer dan 4.000 duurzame, plasticvrije en natuurlijke producten. Zoals natuurlijke verzorging voor haar. Maar ook gifvrije pannen en plasticvrije producten voor eten en drinken. Daarnaast duurzame woonaccessoires van natuurlijk materiaal en energiebesparende producten.

Met een Nationale Groene Kadobon kies je een Secretaressedag cadeau dat gemaakt is met respect voor mens, dier en milieu. Producten die gemaakt zijn onder eerlijke omstandigheden en zonder schadelijke stoffen. Kortom, beter voor jezelf en beter voor onze wereld! 

De keuze cadeaubon als Secretaressedag cadeau, geeft haar de keuze uit meer dan 2.000 gezonde en duurzame cadeaus!

duurzame pannen
examen cadeau

2.500+ originele damesgeuren

Een parfum is een mooi cadeau maar ook een heel persoonlijk cadeau. Tenslotte heeft ieder zijn of haar eigen voorkeur voor geuren. Maar wil je de secretaresse toch een parfum geven als Secretaressedag cadeau? Dat kan. 

Want met de keuze cadeaubon geef je haar ook de keuze voor de Parfumbon. Hiermee kiest zij zelf haar lievelingsparfum uit meer dan 2.500 originele damesgeuren. Zo weet je zeker dat je haar blij maakt met een parfum als Secretaressedag cadeau! Met de Parfumbon kiest zij uit alle populaire geuren en merken. En altijd uit 100% originele parfums. 

Unieke lederen MYOMY tassen

Ook kies je met de keuze cadeaubon voor de unieke lederen tassen van het duurzame merk MYOMY. Zoals een handtas of een laptoptas. Deze MYOMY tassen zijn niet alleen heel stevig en prachtig om te zien.

Maar ook zijn ze gemaakt onder eerlijke omstandigheden van de makers. En op milieuvriendelijke wijze. Want wist je dat de productie van leder complex en vervuilend is? MYOMY bundelt krachten met lokale producenten voor een duurzame en eerlijke productie van unieke lederen tassen!

Ontdek meer unieke lifestyle producten met een bijzonder verhaal. Zoals de Fairtrade sieraden en mode accessoires, met liefde met de hand gemaakt. En met duurzame materialen. Mooi Secretaressedag cadeau!

 

myomy

Onze unieke geefmomenten:

Winkelwagen
Scroll naar top