Vaderdag cadeau knutselen 5 tips

Vaderdag cadeau knutselen voor Vaderdag 2021. Verras hem met een mooi Vaderdag cadeau om zelf te knutselen. Of misschien nog leuker, om samen met papa te knutselen. Maak jij hem blij met een uniek en duurzaam bouwpakket? Wij geven 5x de leukste tips!

Knutselen voor of met papa

Het is een leuk Vaderdag cadeau om zelf iets te knutselen voor papa. Zo geef je hem een persoonlijk Vaderdag cadeau dat met aandacht is gemaakt. En dat zal hij zeker weten te waarderen!

Daarnaast is het leuk om samen met papa te knutselen op Vaderdag. Geef hem dan een mooi bouwpakket als Vaderdag cadeau. Hiermee maken jullie ook samen de mooiste creaties.

In dit artikel geven wij de leukste Vaderdag cadeau tips voor bouwpakketten. Welke is de favoriet van papa? Kortom, allemaal duurzame bouwpakketten die leuk zijn voor zowel kinderen als voor papa’s!

Vaderdag cadeau bezorgen

Vaderdag cadeau knutselen is mogelijk met een keuze cadeaukaart. Hiermee kiest papa zelf online zijn favoriete Vaderdag cadeau! Hoe maak jij hem blij met een Vaderdag cadeau?

De cadeaubon thuisbezorgd is mogelijk, want wij versturen gratis per post. Ook kun je de cadeaukaart feestelijk laten verpakken voor Vaderdag.

Daarnaast kun je een digitale cadeaubon laten versturen op Vaderdag. Bovendien kun je de cadeaubon printen, dit doe je gemakkelijk thuis. Zo kun je het Vaderdag cadeau persoonlijk en gelijk geven!

Vaderdag cadeau knutselen met houten bouwpakketten

SOL-EXPERT Solar-Doppeldecker

Vaderdag cadeau knutselen met de mooiste houten bouwpakketten! De bouwpakketten van Sol Expert zijn uniek, want ze zijn gemaakt van duurzame materialen.

Wist je dat er geen lijm of spijkers voor aan te pas hoeven te komen? Daarnaast functioneren ze echt en zelfs op duurzame energie, namelijk op zonne-energie. Zo leren kinderen (en papa’s) meteen iets over duurzaamheid!

Hollandse molen met zonnepaneel

Door de werking op zonlicht, draaien de wieken echt! Deze leuke miniatuur Hollandse molen is 20 cm hoog en is gemakkelijk in elkaar te zetten. Er is ook een mini Hollandse molen van 10 cm hoog. Je kunt de molen ook schilderen in een mooie kleur. Kortom, een educatief en duurzaam bouwpakket!

molen

Dubbeldekker vliegtuig met zonnepaneel

Op het laatste moment nog een Vaderdag cadeau nodig? Een keuze cadeaubon bestel je gemakkelijk nog last-minute. Zo heb je jouw Vaderdagadeau altijd op tijd in huis. Maar ook kun je ervoor kiezen om de keuze cadeaubon zelf uit te printen en direct te geven.

Ontdek en bestel Vaderdag cadeau knutselen

vaderdag cadeau knutselen

Houten villa op zonne-energie

Dit gebeurt met behulp van de accu die door zonlicht wordt opgeladen. De zonnecellen bevinden zich op het dak. Het huis kun je bovendien gemakkelijk verven in jouw favoriete kleuren. Kortom, Vaderdag cadeau knutselen wordt nog leuker met dit sfeervolle bouwpakket!

Maak ook zo’n mooie en gezellige houten villa! Deze villa is gemaakt van duurzaam beukenhout. Zodra het donker wordt, zal het licht in de villa echt gaan branden.

Racewagen met zonnepaneel

Op het laatste moment nog een Vaderdag cadeau nodig? Een keuze cadeaubon bestel je gemakkelijk nog last-minute. Zo heb je jouw Vaderdagadeau altijd op tijd in huis. Maar ook kun je ervoor kiezen om de keuze cadeaubon zelf uit te printen en direct te geven.


Ontdek en bestel duurzaam Vaderdag cadeau

Vuurtoren op zonne-energie

Deze mooie vuurtoren begint te branden zodra het nacht wordt. Dit gebeurt middels de zonnecellen die werken op zonlicht. Hiermee wordt de interne batterij opgeladen. Het LED lampje wordt vervolgens ritmisch lichter en donkerder, net als een echte vuurtoren! Ook leuk is dat je deze vuurtoren als nachtlampje of als decoratielampje kunt gebruiken. 

Laat een reactie achter

Winkelwagen
Scroll naar boven