Nooit meer een verjaardag vergeten!

Nooit meer een verjaardag vergeten met onze zakelijke verjaardagsservice!

keuze cadeaubon als verjaardagscadeau

Iedere collega ontvangt persoonlijk een keuze cadeaubon op zijn of haar verjaardag!

Ook als je veel collega’s hebt, wil je graag iedereen verrassen met een persoonlijk verjaardagscadeau. Met onze zakelijke verjaardagsservice heb jij hier het hele jaar geen omkijken meer naar, want iedere collega ontvangt automatisch op zijn of haar verjaardag een keuze cadeaubon. Dit doen wij uiteraard wel op een persoonlijke en feestelijke wijze. Zo maken we van iedere verjaardag een mooie (en duurzame) beleving en zo kan je nooit meer een verjaardag vergeten!

1. Geef de verjaardagen aan ons door (bv. in een excel-lijst)

Stuur ons je excel lijst toe van de namen, (email)adressen en verjaardagen van al je collega’s. Wij versturen dan op of nabij de verjaardag de cadeaubon toe. Dit kan per e-mail of als cadeaukaart via de traditionele post, afhankelijk van je wensen. Wij werken middels een verwerkersovereenkomst zodat de privacy wordt gewaarborgd.

2. Wij verzorgen de verzending (zowel per post als e-mail)

Je kan er voor kiezen om de Nationale Groene Kadobon per e-mail te versturen of als fysieke cadeaukaart te versturen. We kunnen dan ook op de achterkant van de cadeaukaart een felicitatie plaatsen van de jarige. Of de email volledig personaliseren.

groene cadeaubon
3. Inwisselen via je eigen inwisselpagina met logo!

We maken dan speciaal voor jullie bedrijf een inwisselpagina. Deze is geheel in eigen huisstijl met logo. Deze custom link wordt dan ook vermeld op de cadeaukaart. Je kan de pagina ook voorzien van een afbeelding of een youtube-filmpje. Bekijk het voorbeeld. Dit doen wij geheel kosteloos!

cadeaubon zakelijk nooit meer een verjaardag vergeten
keuze cadeaubon
Iedere collega ontvangt persoonlijk een Keuze cadeaubon op zijn of haar verjaardag!
Verjaardagsplanner: Automatisch een cadeaukaart in de bus of mail!

Maak een account aan en je kunt je kadobonnen vooruit bestellen en laten versturen op de gewenste datum zoals op verjaardagen. Als welkomstgeschenk ontvang je gratis 100 bonus spaarpunten zodat je direct kunt beginnen met sparen! Liever helemaal uitbesteden? Kies dan voor onze verjaardagsservice!

Een verjaardag vergeten?

Verjaardag te laat of een verjaardag vergeten? Kies voor de keuze kadobon. Want de jarige collega kiest zelf online het leukste verjaardagscadeau! Zo weet je zeker dat de jarige een favoriet verjaardagscadeau kiest! Al met al kies je uit meer dan 25.000 producten. Maar ook uit 100 goede doelen.

Bovendien is er een mooi assortiment aan duurzame producten. Daarnaast is de cadeaubon kosteloos omwisselbaar voor een kadokaart van de grootste webwinkel van Nederland. Kortom, wie verras jij vandaag met een Cadeaubon Online? Ten slotte maak je de cadeaubon extra persoonlijk met een persoonlijke felicitatie tekst voor de jarige.

Keuze cadeaubon voor hem of haar kies je zelf online!

Wie verras jij vandaag met een digitale cadeaubon ? Want met een Cadeaubon Online geef je altijd het leukste cadeau! Daarmee laat je hem of haar zelf online kiezen. Al met al kies je uit meer dan 25.000+ producten! Maar ook uit 100+ goede doelen. Of wissel deze om voor een van de miljoenen cadeaus met de Bol.com cadeaubon!

Vergeten verjaardag man

Verjaardag vergeten vrouw? Als je een verjaardag vergeten bent is dat natuurlijk niet leuk. Daarom zorgen wij ervoor dat iedereen een verjaardagscadeau op tijd ontvangt. Bovendien kies je de gewenste cadeaubon voor je collega. Zoals de Nationale Groene Kadobon voor duurzame collega’s. Kortom, verras je personeel met het leukste verjaardagscadeau!

Maar ook is er meer cadeauservice van Kadobon Online. Zoals voor jubilea, nieuwe medewerkers of klantrelaties. Zo zijn deze dagen makkelijk geregeld. Immers wil je blije collega’s! En ben je nooit meer een verjaardag vergeten. Liever wat inspiratie op doen? Dat kan ook! We hebben wat verjaardagstips voor je op een rijtje gezet zodat je nooit meer een verjaardag vergeten zal.

Bestellen, geven en besteden doe je gemakkelijk en snel online. Immers kun je per e-mail of per post de cadeaubon op iedere gewenste datum laten versturen. Nooit meer een verjaardag vergeten dus!

Wat is een origineel verjaardagscadeau?

De keuze cadeaukaart is een origineel verjaardagskado. Hiermee kan de ontvanger zelf een keuze maken uit ons assortiment van unieke cadeaubonnen. Je kan de keuze cadeaukaart ook omwisselen voor de cadeaubon van de meeste bekende online webwinkel. of deze is te doneren aan één van de 100+ aangesloten goede doelen. Deze kun je met je persoonlijke boodschap en de gekozen waarde per post in een luxe verpakking of per e-mail laten versturen op de gewenste datum. Last minute nodig? Je kan deze ook uitprinten en direct geven aan de ontvanger. Nooit meer een verjaardag vergeten.

Winkelwagen
Scroll naar boven