Verjaardagscadeau kiest zij zelf online!

Geef haar een keuze cadeaubon als verjaardagscadeau vrouw. Want daarmee geef je haar de keuze uit alle cadeaubonnen uit ons assortiment. Zoals de Parfumbon of de Bol.com cadeaubon! Ook kun je haar verrassen met een Nationale Groene Kadobon, goed voor 4.000+ duurzame producten.

digitale cadeaubon verjaardag

Gratis thuisbezorgd

Als cadeaukaart in een luxe giftbox (€1,95) GRATIS je persoonlijke boodschap. Géén verzendkosten!

Digitale cadeaubon

Per e-mail op de gewenste datum verstuurd naar de ontvanger met je persoonlijke boodschap.

Cadeaubon printen

Ideaal last minute cadeau. Bestel per e-mail en print deze direct uit! Met GRATIS printbare envelop.

Origineel cadeau voor haar kiest zij zelf!

Op zoek naar een luxe verjaardagscadeau vrouw of een cadeau voor vriendin? We hebben originele cadeaus voor vrouwen op een rijtje gezet.
Want met de keuze kadobon kiest zij zelf een cadeau voor haar verjaardag.

Geef haar daarom een keuze cadeaubon. Want daarmee geef je haar de keuze uit alle cadeaubonnen uit ons assortiment. De Doneerbon met keuze uit 100+ goede doelen of kies voor de Bol.com cadeaubon! Ook kun je haar verrassen met een Parfumbon. Daarmee kiest zij zelf online haar lievelingsparfum uit meer dan 2.500+ originele damesgeuren. Bovendien kun je haar ook een gezond en duurzaam cadeau geven met de Nationale Groene Kadobon!

cadeaubon inwisselen voor Bol cadeaubon
Bol cadeaubon
vrouwen magazines
Magazinebon
gifvrije pannen
Nationale Groene Kadobon
geslaagd cadeau vriendin
Nationale Dierenbon
damesparfum
Parfumbon

Cadeaus voor vrouwen

Wie verras jij vandaag met een digitale cadeaubon ? Want met een Cadeaubon Online geef je altijd het leukste cadeau! Daarmee laat je hem of haar zelf online kiezen. Al met al kies je uit meer dan 25.000+ producten! Maar ook uit 100+ goede doelen. Of wissel deze om voor een van de miljoenen cadeaus met de Bol.com cadeaubon! Altijd een geslaagd verjaardagscadeau vrouw!

Leuke cadeaus voor je vriendin

Geef haar een duurzaam cadeau! Namelijk met een Nationale Groene Kadobon! Daarmee kiest zij een duurzaam en gezond cadeau dat beter is voor haarzelf en voor de wereld! Producten gemaakt onder eerlijke omstandigheden en zonder schadelijke stoffen. Bovendien zit er een bijzonder verhaal achter veel van onze duurzame producten. Zoals de Fairtrade handgemaakte sieraden.

Maar ook de unieke tassen van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zijn er de mooiste woonaccessoires van duurzaam bamboe en handdoeken van biologisch katoen. Ook in het assortiment zijn er gezonde waterflessen en de betere natuurlijke verzorgingsproducten. Kortom maak haar blij met een mooi duurzaam cadeau!

Bestellen, geven en besteden doe je gemakkelijk en snel online. Immers kun je de Cadeaubon direct printen of per e-mail sturen. Dus Cadeaubon Online is het ideale last minute verjaardagscadeau vrouw!

Duurzame cadeaus voor haar!

Een verjaardagscadeau vrouw hoeft helemaal niet duur te zijn. Dat geldt zeker ook voor duurzame producten.  Er zijn duurzame cadeaus voor ieder budget. Denk hierbij aan een set houten briefkaarten, een hondenriem brandweerslang, natuurlijke verzorging voor haar, fairtrade tassen, fairtrade sieraden, fairtrade sjaals maar ook fairtrade woonaccessoires. We hebben de favoriete duurzame cadeaus hieronder op een rijtje gezet.

Fairtrade cadeaus zoals de Fairtrade handgemaakte sieraden en tassen van hoogwaardige kwaliteit en mooi om te zien! Maar ook kun je kiezen
voor een duurzaam cadeaupakket wat is gevuld met natuurlijke verzorgingsartikelen en wellness producten.

Fairtrade cadeaus

Fairtrade cadeaus zoals de Fairtrade handgemaakte sieraden en tassen van hoogwaardige kwaliteit en mooi om te zien! Maar ook kun je kiezen
voor een duurzaam cadeaupakket wat is gevuld met natuurlijke verzorgingsartikelen en wellness producten.

Duurzame mode zoals Fairtrade sieraden handgemaakt met natuurlijke, duurzame materialen en daardoor heel uniek! Maar ook prachtig ontworpen Fairtrade lederen tassen gemaakt van duurzaam leder en met eerlijke en veilige werkomstandigheden van de makers. Zo is het mooi voor jou en mooi voor de maker!

Gaat zij voor duurzaam? Dan kiest zij voor de Nationale Groene Kadobon met een online keuze uit meer dan 4.250+ duurzame kado’s.

fairtrade kussens
Fairtade woonaccessoires
sieraden350x350
Fairtrade sieraden
fairtrade tassen als kestcadeau vrouw
Fairtrade tassen
fairforward kaarsen600x600
Fairtrade kaarsen
fairtrade woonaccessoires
Fairtrade servies

Tijdschriften voor haar cadeau!

Maar ook wil je het liefst tijdschriften kado geven die zij nog niet in huis heeft of al gelezen heeft. Dan is een Magazinebon een goed idee. Geef eens een Magazinebon waarmee hij of zij zelf online favoriete losse tijdschriften kan bestellen. Met keuze uit meer dan 5.000 tijdschriften mannen en tijdschriften vrouwen. Zo weet je zeker dat je haar blij maakt met het leukste tijdschrift!

De Magazinebon is er in verschillende cadeaubon waarden. Zo is er voor ieder budget een passende Magazinebon voor een tijdschriften kado. Bovendien is de Magazinebon in delen te besteden. Dit maakt het mogelijk om vaker een favoriet tijdschrift te bestellen en te laten bezorgen. En zonder abonnement dus altijd gemakkelijk losse magazines bestellen!

linda magazine500x500
Linda Magazine
fabulous mama640x640
Fabulous Mama
tijdschriften
Cosmopolitan
flair magazine
Flair
kiind344x344
KiiND

Heerlijke damesparfums kado!

Wil je graag beauty pakket cadeau of een parfum kado doen, maar twijfel je over de juiste parfum voor haar? Tenslotte is een parfum cadeau geven heel persoonlijk. Zo bestaan er verschillende geurfamilies, zoals fruitig, bloemig, fris of houtachtig.

Met een parfum cadeaubon kiest hij of zij zelf online uit meer dan 2.500 originele parfums. Zo weet je zeker dat je hem of haar blij maakt met een parfum!

Nog steeds niet kunnen kiezen? Wissel dan je kadobon om voor een cadeaukaart van Bol.com.

bol cadeaubon logo

De keuze cadeaukaart is een origineel kado voor een vrouw. Hiermee kan de ontvanger zelf een keuze maken uit ons assortiment van unieke cadeaubonnen. Je kan de keuze cadeaukaart ook omwisselen voor een Bol cadeaubon of deze is te doneren aan één van de 100+ aangesloten goede doelen. Deze kun je met je persoonlijke boodschap en de gekozen waarde per post in een luxe verpakking of per e-mail laten versturen op de gewenste datum. Last minute nodig? Je kan deze ook uitprinten en direct geven aan de ontvanger.

Winkelwagen
Scroll naar top
×