VVV Irischeque verouderd?

vvvirischeque irisbon

Cadeaubonnen en VVV Irischeque bonnen zijn populair. De grootste speler in de markt is de VVV Irischeque of ook wel de Irisbon genoemd. De oude benaming vvv bonnen wordt ook nog steeds veelvoudig gebruikt. Naast de VVV Irischeque zijn ook nog steeds boekenbonnen erg populair. We vinden het leuk om er een te krijgen en gemakkelijk om te geven.

Stijging omzet VVV Irischeque en meer aankopen via internet!

Dat  zou ook via internet moeten kunnen, bedacht Peter Dubbeldam. Dit is in tegenstelling met de VVV Irischeque die alleen inleverbaar is in fysieke winkels. Hij ontdekte dat zo’n cadeaubon nog niet bestond. En dat de markt van het thuiswinkelen de laatste jaren gigantisch aan het groeien is.

In 2007 deden bijna vier miljoen Nederlanders een of meer aankopen via internet, waarvan 1,5 miljoen consumenten voor het eerst. De thuiswinkelomzet in Nederland bedroeg 4,68 miljard euro, ruim 27 % meer dan in 2006. Het gemak van thuis bestellen, maar ook de snelheid en de mogelijkheid 24 uur per dag te kunnen shoppen zijn de belangrijkste voordelen. En wat te denken van de 8 miljoen cadeaubonnen en vvv bonnen (waarde 200 miljoen) die ongebruikt  ‘in de keukenla liggen’? Zouden die er nog liggen als je ze vanachter je PC kon besteden?[Bron: De nationale geschenkbonnenmonitor, januari 2008 door The Choice Marktonderzoek&Advies]

Met Kadobon-online waarschijnlijk niet. Kadobon-online is een interactieve, eenvoudige en eigentijdse manier om cadeautjes te geven en te ontvangen. Degene die hem koopt, hoeft niet lang te zoeken naar een leuk, persoonlijk cadeau, maar kan thuis een kadobon-online bestellen of printen. De ontvanger kan 24 uur per dag, zeven dagen per week  iets leuks uitzoeken bij een van de vijftig deelnemende webwinkels en belevenissen.  Daarbij kan een keuze gemaakt worden uit verschillende categorieën waaronder  beauty & gezondheid, boeken,film,muziek, belevenissen, kleding en speelgoed. Het einde van de VVV bon? In iedergeval heeft de VVV er een concurrent bij.

VVV Irischeque of toch iets persoonlijks?

De VVV Irischeque is alleen verkrijgbaar in een standaard ontwerp terwijl kadobon-online voor iedere feestdag een apart thema beschikbaar heeft.  Bijvoorbeeld voor kerst, valentijnsdag, vader- of moederdag. Om de kadobon-online nog persoonlijker te maken kan de kadobon-online worden voorzien van een persoonlijke boodschap. Kortom:  een meer persoonlijk interactief cadeau dan de VVV bon.

Ga naar de website van VVV-cadeaubon

Winkelwagen
Scroll naar boven